Despre noi

Sistemul de plată www.oplata.md, acesta este o modalitate comodă de a efectua plăți singulare prin Internet făr a fi necesară înregistrarea plătitorului, cu care puteți plăti o gamă largă de servicii. Plătitorului i se oferă posibilitatea de a alege în sistemul de plăți www.oplata.md, pe lângă serviciul pentru care dorește să plătească, acel instrument de plată care este cel mai convenabil pentru el: portofelul sau contul Paynet, un card bancar sau un cont într-un sistem de plată extern (de ex: Yandex.Money).

Sistemul de plăți www.oplata.md asigură un înalt grad securitate a informațiilor referitoare la plățile efectuate în cadrul procesării și stocării acestora:

• Posibilitatea de a plăti online fără înregistrare;

• Reîncărcați contul operatorilor de telefonie mobilă, plătiți pentru servicii Internet, IP-telefonie, televiziune;

• Achitarea ratelor la credite, împrumuturi sau plăți în beneficiul statului (amenzi, taxe, impozite etc.);

• Achitarea plăților pentru diferite proiecte online la care sunteți abonat;

• Achitarea pentru jocurile preferate;

Și toate acestea fără cozi, fără a vă încurca planului activităților preferate, rapid, simplu și în siguranță.

Procedura de plată:

 

Процедура проведения платежа

 

1. Faceți clic pe logoul operatorului sau furnizorului de servicii de care aveți nevoie din lista oferită.

2. Introduceți numărul de telefon/numărul contractului (identificatorul plății), suma de plată, după caz altă informație solicitată de beneficiarul plății și alegeți metoda de plată.

3. Verificați informațiile introduse și confirmați plata.

De asemenea, "Paynet Services" S.R.L. oferă servicii de emitere a monedei electronice pentru utilizatorii de portofele electronice și conturi deschise în sistemul "Paynet". Pentru mai multe detalii despre serviciile oferite, accesați www.paynet.md.

Sistemul de plăți www.oplata.md este administrat de compania "Paynet Services" S.R.L., care activează în baza Legea сu privire la serviciile de plată și moneda electronică nr. 114 din 18.05.2012 și Licența nr. 000586 din 10.12.2015, eliberată de Bănca Naționale a Moldovei.

Informație de contact: ”Paynet Services” S.R.L., IDNO 1013600036596, adresa juridică: bd. Decebal 6, mun. Chișinău, Republica Moldova, MD-2038, е-mail: support@oplata.md, support@paynet.md, tel. 022885808, 022885809.