Despre noi

Oplata.md este platfomă comodă pentru a efectua plăți online fără înregistrare. Pe site-ul oplata.md ai posibilitatea să achiți o gamă largă de facturi și servicii: achită telefonia mobilă, servicii comunale, internet, credite sau plăți de stat. Introduce datele din chitanță și plătește folosind orice card bancar, portofele electronice și chiar cryptovaluta!

Sistemul de plăți Oplata.md asigură un grad maxim de securitatea a informației oferite la efectuarea plăților și a datelor cu caracter personal.

Oplata.md oferă urmatoarele servicii:

• Plata serviciilor comunale, online fără înregistrare

• Suplinirea contului de telefonie mobilă, achitare internet și TV

• Plata ratelor la credit, înprumuturi sau alte plăți de stat (amenzi, taxe, impozite, plata pentru grădiniță, etc)

•Achitarea jocurilor online și alte activități de divertisment.

Uită de cozile interminabile și timpul irosit. Plătește facturile online și la orice oră, simplu, rapid și în siguranță.

Procedura de plată:

 

Процедура проведения платежа

 

1. Faceți clic pe logoul operatorului sau furnizorului de servicii de care aveți nevoie din lista oferită.

2. Introduceți numărul de telefon/numărul contractului (identificatorul plății), suma de plată, după caz altă informație solicitată de beneficiarul plății și alegeți metoda de plată.

3. Verificați informațiile introduse și confirmați plata.

De asemenea, "Paynet Services" S.R.L. oferă servicii de emitere a monedei electronice pentru utilizatorii de portofele electronice și conturi deschise în sistemul "Paynet". Pentru mai multe detalii despre serviciile oferite, accesați www.paynet.md.

Sistemul de plăți www.oplata.md este administrat de compania "Paynet Services" S.R.L., care activează în baza Legea сu privire la serviciile de plată și moneda electronică nr. 114 din 18.05.2012 și Licența nr. 000586 din 10.12.2015, eliberată de Bănca Naționale a Moldovei.

Informație de contact: ”Paynet Services” S.R.L., IDNO 1013600036596, adresa juridică: bd. Decebal 6, mun. Chișinău, Republica Moldova, MD-2038, е-mail: support@oplata.md, support@paynet.md, tel. 022885808, 022885809.